Hoe kom je er?

Bijna naar het uiterste puntje van Europa

Per auto
Hou je van autorijden? (en kan je gezelschap het aan) Dan kun je de 2300 km per auto afleggen. Vanuit Nederland is de kortste weg via Parijs, Clermont ferrand en Barcelona.

Aardig alternatieve route is die via Bordeaux en Madrid.

Vliegen
Er zijn vaak erg goedkope vluchten met Ryanair vanaf Dusseldorf (Weeze), Eindhoven, Maastricht of Brussel. Ryanair vliegt in de maanden april tot oktober 1 keer per week op Alermeria, zo'n half uur rijden van Cortijo de Romualda. Anders is het altijd mogelijk om op Alicante of Malaga te vliegen, van waar het een paar uur rijden is naar Cortijo de Romualda. Iets duurder, maar nog steeds goedkoop zijn de vluchten vanaf Schiphol met Transvia naar Alicante of Malaga. Ook deze gaan een keer per week. De lijndiensten van Iberia doen Almeria dagelijks aan. Zo'n vlucht betekent echter wel altijd dat u moet overstappen op Madrid Airport.

Autohuur
In combinatie met een Ryanair ticket biedt Hertz aantrekkelijke tarieven. In andere gevallen blijkt het Spaanse Goldcar een voordelige keuze. Bijna alle maatschappijen bieden de mogelijkheid om de auto op een andere luchthaven in te leveren dan waar u hem ophaalde.